Valoimpulssihoito eli IPL toimii samalla periaatteella kuin laser, eli siinä valoenergia muuttuu lämmöksi imeytyy tietyn värisiin värimolekyyleihin kuten esim. melaniiniin.


Valoimpulssihoito eroaa laserista siinä, että laitteessa oleva suodatin suodattaa pois toivottua valoa pidemmät aallot, mutta kaikki lyhemmät aallot jäävät jäljelle, eli se sisältää useita valon aallonpituuksia (tai värejä) jokaisessa pulssissa, kun taas laserissa on vain yksi aallonpituus.

Valoimpulssihoidossa käytetään näkyvän valon korkeatehoisia pulsseja iho-ongelmien hoitoon ja pysyvään ihokarvojen vähentämiseen ja poistoon.

Vuodesta 2005 lähtien asennettu tehonsäädin mahdollistaa tarkan tarvittavan lämpöenergiamäärän tuoton nopeudesta ja lampun iästä huolimatta.

Hoito on nopea tehdä - Jopa 1 välähdys / 3 sekuntin välein

Turvallisuus - Kaksinkertainen optinen suodatin ja tarkka hoitoprotokolla

Tarkkuus - Kestävä laatu ja pysyvä suorituskyky

Hydraulinen vesijäähdytysjärjestelmä – ei pelkoa palovammoista.

Tummien ja vaaleiden ihokarvojen pysyvään poisto, joka oikeasti toimii (vaatii keskiarvoisesti noin 6-12 hoitokertaa riippuen hoitoalueen koosta) 

Tarkkaan testattu ja todistetut hoitotulokset 

Nopea ja hellävarainen kattavan hoitopään ansiosta.

Voidaan tehdä hoidot jopa 1-5 eri ihotyypeille.

Viisi erilaista hoitomuotoa 

Käytännöllinen ja helppo huoltaa ja pitää kunnossa 

ISO 9001 ja ISO 13485 laatusertifioitu.

Suorituskyvyltään tehokas ja turvallinen EFB beauté® valoimpulssilaite tarjoaa hoitomuotoja sekä kasvoille että vartalolle...

Tarkka ja kontrolloitu EFB beauté® valoimpulssihoito vapauttaa sinut jatkuvasta ihokarvojen ajelusta, vahaamisesta, nyppimimisestä, voiteiden levittelystä… 


Valon tuottama lämpöenergia tuhoaa ihokarvatupen ihokarvan aktiivisessa kasvuvaiheessa ja sen vuoksi ihokarvat eivät enää kasva tai kasvavat hyvin heikkoina ja vaaleina. Hoitomuoto soveltuu kaikille ihotyypeille. Pääset eroon ihokarvoista lopullisesti ja nautit sileästä ihosta.

 

NYT ON MYÖS MAHDOLLISTA VAIKUTTAA VAALEISIIN KARVOIHIN!


EFB beautén patentoitu menetelmä ja tekniikka takaavat sen mihin muut eivät ole vielä pystyneet. Nyt sarjahoidolla voidaan vähentää jopa 70 % hoidettavan alueen vaaleista karvoista tällä tehokkaalla ja turvallisella menetelmällä.

Tarkoin suunniteltu hoitokokonaisuus tarjoaa laitepohjaisen ratkaisun ihon pintakerroksen (dermis) stimulointiin. Valoimpulssi vaikuttaa ihon koostumukseen ja ryppyihin aktivoimalla fibroblast-soluja, jotka saavat aikaan korjaavan, nostavan ja kiinteyttävän vaikutuksen.

Ikääntymisestä tai auringosta johtuvat pigmenttiläiskät ovat mahdollista häivyttää täysin valoimpulssihoidon avulla. 

Valoimpulssihoito häivyttää näkyvästi pintaverisuonia niin kasvoilta kuin vartaloltakin. Hoito rauhoittaa välittömästi punaisuutta, mutta hoitokertoja tarvitaan noin 1-5 riippuen hoidettavasta alueesta. Laitteella voidaan hoitaa jopa Rosaceaa ja ruusufinniä.

Akne ihon hoito onnistuu myös IPL-laitteen avulla. Tällöin hoito tulee suorittaa noin 2-3 viikon välein. Jokaisen hoitokerran jälkeen ihossa vallitsevaa tulehdusta saadaan vähennettyä tehokkaasti, koska hoito mm. heikentää talirauhasen tuotantoa. Hoitomuoto hoitaa kokonaisvaltaisesti tulehdus- ja bakteeripohjaista akne ihoa, mutta lopputulos riippuu aina asiakkaan lähtökohdista.

Ennen jokaista hoitoa asiakas varaa ajan ilmaiseen konsultaatioon, jossa hoito käydään kohta kohdalta läpi. 

Konsultaation aikana määritetään asiakkaalle soveltuvat hoitoparametrit ja suoritetaan testiväläytys, jolla voidaan taata hoidon soveltuvuus ja turvallisuus. HUOM! Hoidettava alue tulee suojata auringolta noin 3-4 viikon ajan vaatetuksella tai korkealla suojakertoimella (spf50) ennen hoitoon tuloa.

Ensimmäinen hoitokerta

Hoidossa asiakas lepää mukavasti hoitotuolilla silmät suojattuina. Iholle levitetään viilennetty väliainegeeli, jonka jälkeen hoitaja asettaa hoidettavalle alueelle hoitopään, jonka kautta hän väläyttää iholle valoimpulsseja tarkasti ja järjestelmällisesti.

Laitteen hoitopää on tehokkaasti viilennetty, minkä ansiosta hoito on lähes kivutonta

Esimerkkejä hoidon kestosta:

Kasvojen alue 5-20 min

Bikiniraja 15 -20 min

Sääret n.30-45min

Hoidot suositellaan tehtäväksi AINA sarjahoitoina

Hoitoväli:

Kasvojen alue noin 2-6 vko riippuen hoitomuodosta

Vartalon alue noin 2-10 vko riippuen hoitomuodosta

Hoidon jälkeen: 

Suojaa hoidettu alue auringolta vaatetuksella tai korkealla suojakertoimella (spf50) 1-2 viikon ajan. Hoitoa EI TULEtehdä ennen etelänmatkaa tai juuri sen jälkeen, sillä hoidon jälkeen iho on herkempi UV-säteilylle, joten aurinko voi aiheuttaa ihon palamista ja pigmentaatiota. 

Vältä hoidon jälkeen saunomista ja ihon kuorimista muutaman päivän ajan.

Ohimenevää punoitusta ja turvotusta voi esiintyä joissakin tapauksissa, mutta tunne häviää viimeistään kolmen tunnin sisällä hoitokerrasta.

Karvojen poistossa hoidettavaa aluetta ei saa vahata, sokeroida tai nyppiä hoitojen välissä. Käytä vain höylää tulosten maksimoimiseksi.

Kenelle hoito ei sovi: 

Raskaana olevat

Pahanlaatuiset kasvaimet

Epilepsia

Metalli/tekonivelet hoidettavalla alueella.

Ruskettunut iho / Itseruskettavan käyttö (voi vaikuttaa hoitotulokseen)

Valolle herkistävä lääkitys: Tarkista hoitavalta lääkäriltäsi ennen hoitoon tuloa, voiko hoitoa tehdä

© 2019 Kauneushoitola Jade – All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste