TIETEELLISESTI KEHITETTY IHONHOITO

Exuviance-sarjan on kehittänyt ihotautilääkärit, jotka löysivät ja patentoivat alfa-hydroksihappotekniikan (AHA).

Eri ihoalueiden ongelmat

Iho vaatii erilaista hoitoa eri elämänvaiheissa. Monilla ihmisillä on haittaavia iho-ongelmia, jotka eivät kuitenkaan vaadi lääkärin hoitoa, kuten pigmenttiläiskät, kuivuus tai talirauhasten sarveistapit. Monia ongelmia voidaan lievittää hoitolassa tehtävillä hoidoilla ja tehokkailla kotihoitotuotteilla.

Joidenkin iho-ongelmien (esimerkiksi akne ja rosacea) lääketieteellistä hoitoa voidaan täydentää ammattimaisella ihonhoidolla, jolloin saadaan optimaalisia tuloksia.

Exuviancen hoitolahoidot

Ammattimainen Exuviance-hoito tarjoaa ihollesi tutkitusti tehokkaan hoidon ja voit irrottautua hetkeksi arjen kiireistä! Alla olevassa videossa kerrotaan lisää Exuviancen hoitolahoidosta.

Exuviance-hoito aknea, finnejä ja ihomatoja vastaan

Monet aknesta kärsivät ovat jo ehtineet kokeilleet kaikkea, ennen kuin löytävät Exuviancen tuotteet ja hoitolahoidot. Exuviancen patentoidut ja tutkitut ainesosat takaavat turvallisen ja ammattimaisen hoito-ohjelman. Alfahydroksihappo (AHA) liuottaa tehokkaasti huokosten tukkoja, jotka aiheuttavat aknea ja ihomatoja. Talineritystä hillitään. AHA vähentää myös laajentuneiden huokosten näkymistä ja aknesta johtuvia pigmenttihäiriöitä. 

Hoito voidaan tehdä kasvojen lisäksi myös selän iholle. Tulokset edellyttävät sarjahoitoa. Yksi hoito ei vielä tuo muutosta. Ihoa pitää hoitaa säännöllisesti, jotta ongelma saadaan hallintaan. Alussa voidaan tarvita lyhempiä hoitovälejä, kuten 1–2 viikkoa. Hoitovälejä pidennetään, kun ihon kunto alkaa parantua. Nyrkkisääntö on, että hoitolahoito tehdään 4–6 viikon välein, mutta hoitoväli voi olla lyhyempi tai pidempi ihon kunnon mukaan. Hoitolassa käytetyt tuotteet on suunniteltu ammattimaista hoitoa varten. Ne kostetuttavat ihoa tehokkaasti ja valmistavat ihon kotihoitotuotteita varten.

Ennen hoidon

Jälkeen hoidon

Ennen hoidon

Jälkeen hoidon

 Exuviancen rosacea-ihon hoidot

Exuviance-sarja sisältää hoitavia tuotteita, jotka sopivat myös erittäin herkälle iholle, kuten rosacea-iholle. Polyhydroksihappoja (PHA) suositellaan erittäin herkälle iholle, koska ne eivät ärsytä ihoa. Ne myös vahvistavat ihon omaa suojamekanismia ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Lisäksi Exuviancen PHA-happo ehkäisee ikääntymisen merkkejä samaan tapaan kuin AHA-happo.

Ennen hoidon

Jälkeen hoidon

Exuviance-hoidot vähentävät ryppyjä

On tieteellisesti todistettu, että Exuviancen hoidot ja tuotteet vähentävät ryppyjä jopa kolmanneksen verran. Exuviancen ryppyhoidoilla voidaan vähentää: suupieli-, otsa- ja ylähuuliryppyjä.

On helpompi säilyttää ihon nuorekkuus ja kimmoisuus hyvällä hoidolla kuin yrittää kääntää kelloa taaksepäin, mutta toisaalta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Alfahydroksihappojen (AHA) on osoitettu ehkäisevän tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, velttoutta, kuivuutta ja pigmenttiläiskiä. 

Hoitolassa tehtävä Exuviance-hoito poistaa kuolleet ihosolut, jotka ihon ikääntymisen myötä eivät häviä niin helposti itsestään. Jos ihon pinta on kuiva ja epätasainen, se ei heijasta valoa vaan näyttää harmaalta. Hoitojen ansiosta iho saa takaisin hohteensa. Lisäksi hoito elvyttää ihon uudistumisprosessia, joka hidastuu iän myötä. Myös ihon kimmoisuus ja kiinteys paranevat.

Ennen hoidon

Jälkeen hoidon

Exuviancen pigmenttihoidot

Ennen hoidon

Jälkeen hoidon

Exuviance-hoidot kuivan ihon ja atooppisen ekseeman hoitoon

Löydät parhaiten juuri itsellesi sopivat hoidot ja tuotteet käymällä Exuviance-ihoterapeutilla. Hän tekee sinulle ihoanalyysin ja auttaa sinua löytämään ihollesi parhaiten sopivat tuotteet.

Monet ihmiset kärsivät pigmenttiläiskistä. Ne voivat johtua auringonotosta tai hormoneista, kuten raskaudesta tai e-pillereistä. Hyperpigmentoituminen paranee usein ajan myötä käyttämällä säännöllisesti ihoa vaalentavia tuotteita ja kuorimalla ihoa hellävaraisella ja tehokkaalla kuorinta-aineella. 

Exuviancen ammattimaisessa hoitolahoidossa ihoterapeutti tai lääkäri käyttää AHA-happoa, joka liuottaa hellävaraisesti ihon pinnalla olevien kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia (kuorinta) ja elvyttää syvemmällä olevien ihosolujen uudistumista. Ihon pigmentti jakaantuu tasaisemmin. Pigmenttiläiskät vähenevät, ja ihonsävy on tasaisempi. 

Hyviä tuloksia saadaan, kun hoitoja tehdään säännöllisesti tietyn ajan ja aurinkoa vältetään. Yksi päivä auringossa ilman suojaa voi tuhota kuukausien hoitojen tulokset. On myös tärkeää täydentää hoitolahoitoja sopivilla kotihoitotuotteilla, jotta tulokset ovat mahdollisimman hyviä. 

  

Osa hyperpigmentoitumisesta tapahtuu syvemmällä ihossa, jolloin hoito edellyttää ihotautilääkärin määräämää ainetta tai käsittelyä.

Hoitolassa tehty Exuviance-hoito poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut, jotka tekevät ihosta nuukahtaneen ja kireän. Kuiva iho on herkempi, ja se ärtyy helposti. Kuiva iho on pinnaltaan epätasainen, ja se heijastaa valoa huonommin, mikä tekee siitä kalpean. 

 Säännölliset hoitolahoidot ja oikeat kotihoitotuotteet palauttavat ihon sileyden ja hohteen. Ihoterapeutin tai ihotautilääkärin hoito, jossa käytetään hellävaraisia hedelmähappoja, on auttanut monia atooppisesta ihottumasta kärsiviä aikuisia. Hoidot lievittävät kuivuutta ja punaisuutta. Iho tuntuu eheämmältä ja sileämmältä.

Patentoidun järjestelmänsä ansiosta Exuviancen hedelmähapot ovat mietoja mutta tehokkaita. Atooppista ekseemaa ei voi parantaa, mutta ihon ulkonäköön voi vaikuttaa oikeilla ihonhoitotuotteilla ja käsittelyillä, jolloin ongelma ei häiritse niin paljon. Jos atooppista ekseemaa epäillään, on syytä käydä lääkärissä. Sen jälkeen ihoterapeutti tai ihotautilääkäri suosittelee sopivia hoitolahoitoja ja kotihoitotuotteita. On myös tärkeä välttää sellaista, mikä vaikuttaa ihoon kielteisesti.

© 2019 Kauneushoitola Jade – All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste