Jade logo.png
IMG_5784.JPG
Exuviance AHA-happo kasvohoidot
  • Exuviance kirkastava ja puhdistava pikahapotushoito 50 € (30 min)20-30% AHA-käsittely & naamio, suositellaan sarjahoitona 1-2 vkon välein

  • Exuviance syväpuhdistava ja uudistava erikoiskasvohoito 89 € (n.75 min)20-30% AHA-käsittely +sarjahoidossa boosterlisä & mekaaninen ihonpuhdistus & naamio

  • Exuviance syväpuhdistava, uudistava ja hemmotteleva erikoiskasvohoito kasvoille, dekolteella ja simänympärysiholle 120 € (90 min)20-30% AHA-käsittely+sarjahoidossa boosterlisä & mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi, hieronta ja naamio sekä PHA-padsit silmänympärysiholle

  • UUTUUS! Exuviance tehokas, ihoa uudistava Retinoli erikoiskasvo- ja dekolteehoito 100 € (n.60 min): pitkä hieronta, naamio ja PHA-padsit silmänympärysiholle, retinolikuorinta-nesteen imeytys 10 min. Hoito jatkuu kotona, joten neste poistetaan vaikutusajan päätyttyä kotona. HUOM! Iho uudistuu voimakkasti seuraavan kahden viikon aikana, jonka takia syväkosteuttavat PHA-kotihoitotuotteet suositeltavia. Auringolle altistumista on vältettävä! Suositellaan ikääntyvälle iholle ja epäpuhtaalle iholle. Ei herkälle iholle. 

  • UUTUUS! Pika Exuviance Retinolikuorinta 75 € (n.2o min): PHA-padsit silmänympärysalueelle ja retinolikuorintanesteen imeytys iholle 10 min: Hoito jatkuu kotona ja asiakas pesee kotona nesteen pois, kun vaikutusaika on loppunut. HUOM! Ei herkälle iholle. Iho uudistuu voimakkaasti seuraavien viikkojen aikana, jonka takia syväkosteuttavat PHA-kotihoitotuotteet suositeltavia & auringolle altistumista vältettävä. 

  • Exuviance nuorisoihonpuhdistus 60 € ( 60 min): mieto entsyymikuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja ihonhoito-ohjeet kotiin. Jatkossa PHA/AHA-kuorintahoidot liuoksella.

  • Exuviance silmänympäryshoito 30 €/25 € (hoidon yhteydessä) (30 min): PHA-happokäsittely, seerumi, hieronta ja kosteuttavat PHA-padsit. Suositellaan mm. miliumien yhteydeässä, kuivuteen ja syviin juonteisiin.

Exuviance AHA-hoitoja suositellaan erityisesti, jos iholla on aknea, rosacnea, couperosaa, pigmenttimuutoksia, atooppista ekseemaa, syviä juonteita tai muuta erityistä vaativa ja herkän ihon ongelmaa!

OTA YHTEYTTÄ

Kauneushoitola Jade  

Isokatu 28 as. 5, 2. kerros   

90100 Oulu  

puh. 045 350 9990

marja-terttu@kauneushoitolajade.fi

Jade palvelee

Ma-Pe sopimuksen mukaan. Ajan voi varata 24 h nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla/viestittämällä numeroon 045 350 9990. Myös ilta-aikoja saatavilla.

© 2019 Kauneushoitola Jade – All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste