Etsi
  • Kauneushoitola Jade

Kauniina kevääseen

Päivitetty: 15o loka 2019

Päivät ovat pidentyneet ja valon määrä lisääntyy entisestään. On aika kääntää katseet tulevaan kesään ja samalla kiinnittää huomiota ihon hoitoon kylmän talven jälkeen.

Talven rasituksen jäljiltä iho tuntuu usein kuivalta ja se näyttää elottomalta, jopa veltostuneelta. Hoitolassa asiantuntevan kosmetologin varmoissa käsissä, saat ihollesi täsmäapua. Suosittelen lämpimästi tähän ajankohtaan  ihonpuhdistusta, jotta epäpuhtaudet ja kuollut pintasolukko saadaan pois. Voit valita myös ultraäänipuhdistuksen tai timanttimikrohionnan vaihtoehtoisesti. Huolellisen kuorinnan jälkeen hyödyt myös kosteuttavista hoitovoiteista enemmän.


Ihosi kosteustasapainosta huolehtiminen on aina ajankohtaista, erityisesti nyt, kun auringon UV-säteiden määrä lisääntyy päivä päivältä. Hyvin kosteutettu ja suojattu iho on aina paras suoja mm. auringon ja ympäristön haitallisia vaikutuksia vastaan. Auringosta voi nauttia turvallisesti, mutta liiallinen altistuminen vanhentaa ihoa ja toisaalta voi tuoda iholle myöskin epätasaisen sävyn. Rosacneaihot ihoille suosittelen korkeita suojakertoimia jo lopputalvesta lähtien.


HydraFacial kasvohoidot räätälöidään ihosi tarpeisiin sopien, kaipaapa ihosi sitten puhdistusta,  kirkastusta, rauhoittamista tai sitä tärkeää kosteuttamista. Exuviance tuotteilla, jotka ovat tieteellisesti tutkittu ja kehitetty, voimme vastata vaativan ihon hoidon tuomiin haasteisiin. Ja muistathan, että hoidetulla iholla, hyvällä pohjalla, meikkikin näyttää aina kauniimmalta ja tasaisemmalta.Kotihoidolla on merkittävä painoarvo ihosi hoitamisessa. Oikein valitut tuotteet ja niiden säännöllinen käyttäminen tuovat tuloksia. Hoitolahoidot ammattilaisen turvallisissa käsissä säännöllisin väliajoin täydentävät aina kotona tapahtuvaa ylläpitohoitoa.

Aurinkoista kesän odotusta ja tervetuloa Jadeen!


Terveisin SKY-kosmetologi Marja-Terttu


0 katselukertaa