Etsi
  • Kauneushoitola Jade

Iho valmiina kylmyyteen ja tuiskuihin

Päivitetty: 15o loka 2019

Kosteuttava uutuus ExuvianceltaDeep Hydration Treatment

Syvävaikutteinen ja kosteuttava kasvonaamio. Vahvistaa ihon suojamekanismia.

Talvi kaikessa ihanuudessaan asettaa omat haasteensa ihon hoitoon. Lämpötilavaihtelut, pakkanen, tuulen purevuus sekä kuiva huoneilma kuivattavat ja rasittavat ihoa eritoten kasvoilla. Jo ennestään kuiva, ohut ja herkkä iho on erityisen altis rasittumaan ja vaurioitumaan suojaamattomana talven tuivertaessa. Mistä tämä sitten johtuu?

Voisi sanoa, että talvella kaikki vähän hidastuu. Näin käy ainakin aineenvaihdunnalle, joten käymme ikään kuin säästöliekillä. Talineritys alenee ja samalla huomaamme, miten kosteuden puutteesta kärsivä ihomme kiristää ja jopa kirvelee.
Age Reverse HydraFirm

 Yövoide joka kosteuttaa tehokkaasti ja vaikuttaa ihon kaikkiin ikääntymisen merkkeihin

Hoitolahoidoista saat apua talvi-ihon hoitoon monella tapaa. Kasvohoidoissa korostuvat erityisesti kosteuttavat ja elvyttävät tuotteet. Erilaiset kuorinnat tekevät ihosta vastaanottavaisemman aineiden imeytymiselle. Seerumien ja ampullien käyttäminen kasvohoidoissa antaa välittömän vaikutuksen ihollesi kosteuttaen, virkistäen, elvyttäen jne. Monipuolinen valikoima naamioita takaa sen, että hoidostasi tulee yksilöllinen ja kulloinkin tarpeitasi vastaava, silmänympärysihoa tai huulia unohtamatta. Naamioiden lisääminen myös kotihoitoon on tervetullut apu talvi-ihon hoidossa.

Mainitsemisen arvoista ovat myös kasvohieronnan suotuisat vaikutukset kasvohoidoissa. Hieronnan avulla saadaan kasvojen lihakset rentoutumaan, pintaverenkierto sekä aineenvaihdunta vilkastumaan. Tämä edesauttaa merkittävästi tehoaineiden imeytymistä ja näin myös kotihoito helpottuu ja saa uutta potkua.

Talvella ei sovi unohtaa myöskään käsien tai jalkojen hoitoa. Kädet kuivuvat, joskus jopa haavoille saakka. Käsien rasvaaminen on keskeinen osa kotihoitoa, mutta hoitolassa esim. parafiinihoidolla saadaan iho pehmenemään ja kosteutettua. Parafiinihoito on siis oivallinen apu kuiville ja karheille, mutta myös paleleville käsille ja jaloille.

Ilo palvella – lämpimästi tervetuloa!


Ultra Restorative Creme

Mieto, syväkosteuttava ja suojaava yövoide. Sisältää PHA:ta.
0 katselukertaa