Etsi
  • Kauneushoitola Jade

Uutuus IPL Valoimpulssihoidot Jadessa - Let there be light!

Päivitetty: 22o loka 2019

Tummien ja vaaleiden ihokarvojen pysyvään poistoon tarkoitetut Adena IPL valoimpulssihoidotValon tuottama lämpöenergia tuhoaa ihokarvatupen ihokarvan aktiivisessa vaiheessa. Kun karvatuppi on tuhottu, ihokarva ei enää kasva takaisin. Vaaleiden ihokarvojen poistossa hintaa tulee sokerointilisäys hoitoalueesta riippuen.

Hoidot aloitetaan aina ilmaisella konsultaatiolla, jonka yhteydessä tehdään testiväläytys hoidettavalle alueelle. Testin jälkeen hoito voidaan aloittaa 30 min - 3h jälkeen ihotyypistä riippuen.

Hoidon kontraindikaatioita ovat epilepsia, sydämentahdistin, metalli-implantit hoidettavalla aluella, valoherkkien tuotteiden käyttö viikko ennen hoitoa (itseruskettava, solarium & suihkurusketus jne.), aurinkoloma neljä viikkon sisällä hoidosta tai viikko-kaksi jälkeen, tatuoinnit, psoriaksis ja raskaus. Jos käytössä on lääkitys, vaaditaan lääkäriltä lupa (poikkeuksena parasetamoli, aspiriini, ehkäisypillerit). Kannattaa aina kysyä lääkäriltä lupa, jos ei ole varma valoimpulssihoidon sopivuudesta.


0 katselukertaa