Etsi
  • Kauneushoitola Jade

Sokeria, kyllä kiitos!


Sotkuista, tuskallista, ärsyttävää? Ei enää. Scandinavian Skin candy -sokerointi käsittelee ihoasi hellästi, jättäen sen silkinpehmeäksi ja herkulliseksi viikoiksi! Sokerointi on turvallinen tapa ihokarvojen poistoon. Se ei sisällä mitään kemikaaleja. Sokeroinnin etuna on karvan irtoaminen kasvusuuntaisesti, jolloin karva irtoaa karvatupesta katkeamatta ja karvan kasvu vähenee. Sokerointi on siis luonnollinen ja lempeä sekä hoitaa samalla ihoa.


Jadessa käytössä on Hoitolatukun kehittämä sokerimassa, joka sisältää xylitolia. Se ehkäisee ihon tulehdusreaktiota ja tasoittaa ihon ph- tasapainoa. Tämän takia sokerointi sopii myös herkille ja allergiselle ihmiselle ja mm. psoriaatikolle.


Sokerointi poistaa samalla kuollutta ihosolukkoa kuitenkaan tarttumatta ihoon. Tuloksena on silkkisen pehmeä ja kaunis iho. Myös rusketus tarttuu iholle ja tulee esiin paremmin, kun kuollutta pintasolukkoa on poistettu.


Tärkeää! Karvat kasvavat ihmisellä kolmessa eri vaiheessa. Mikäli sokerointi on sinulle aivan uutta tai et ole käynyt pitkään aikaa, tarvitaan n. kolme käsittelykertaa muutaman viikon välein, jotta saavutetaan pysyvämpiä lopputuloksia. Sokerointi vähentää karvan kasvua ja tekee ihokarvoista hennompia. Karva ei kasva myöskään "piikkinä" ihon pinnalta, koska se on poistettu juuresta asti eikä katkaistu karvan keskeltä niin kuin sheivauksessa tapahtuu.


Sokeroinnin avulla voidaan hoitaa niin kasvojen kuin vartalonkin alueita, sekä poistaa nenä ja korvakarvoja. Ensimmäisellä kerralla sokerointi voi tuntua enemmän, jos karva on tiheää tai sitä on paljon.


Ennen sokerointia:


- Karvan tulee olla vähintään 2 mm mittaista, jotta sokeri ottaa oikealla tavalla karvaan kiinni

- Jos olet sheivannut, odota vähintään 1-3 viikkoa karvan kasvusta riippuen ennen sokerointia

-Kuori iho 2-3 päivää ennen sokerointia ja kosteuta hyvin

-Älä käytä ihovoiteita - ja öljyjä sokerointi päivänä

-Sokerointia ei voi tehdä kasvoille, jos sinulla on aktiivinen huuliherpes


Sokeroinnin jälkeen:

-Kosteuta ihoa säännöllisesti

-Anna kotona ilmakylpyjä ihollesi ja vältä kiristäviä vaatteita

-Aurinkoa, urheilua ja saunaa on hyvä välttää sokerointi päivinä

- Kuori ihoa aikaisintaan neljän päivän päästä, mutta kosteuta päivittäin suihkun jälkeen

-Karvan kasvu on yksilöllistä. Odota ensimmäisen sokeroinnin jälkeen noin kolme viikkoa ennen uutta sokerointia.

-Älä sheivaa ihoa välillä!


Tervetuloa sokerointiin!


6 katselukertaa0 kommenttia